Na ten weekend mam dwie imprezy, na których chciałbym być i ... to się na pewno nie uda, bo musiałbym ponad 12 godzin permanentnie prowadzić samochód , a może jeszcze być tak, że nie stawię się na żadną.
Marka: Renault
Model: Megane Sedan
Silnik: 1.5 dCi 100
Rocznik: 2004
Wysłany: 2011-05-18, 12:57
z234 napisał/a:
Ja z chęcią pojechałbym w kolumnie, ale musze byc w Warszawie troche wczesniej, wiec pewnie dojade ok 12ej. Czy dla 8-miesięcznego dziecka beda jakies atrakcje?? ;)
Jeśli chodzi o atrakcje dla dzieci, to sami musicie zdecydować, które w niżej wymienionych spełnią kryteria wiekowe odnośnie waszych pociech Przewidziane atrakcje dla dzieciakow to:
Wyspa dmuchana, gdzie będzie można sobie poskakać, pozjeżdżać i ogólnie poszaleć, będzie przygotowany też kącik zabaw, gdzie meble są dostosowane do wzrostu Waszych podopiecznych, oprócz zabawy zabawkami, będzie można porysować kredą po tablicy lub kredkami po papierze, albo pobawić się modelikami Dacia, które są przewidziane jako upominki dla najmłodszych odwiedzających. Do tego nie zabraknie słodkości, a całość uwieńczy pop corn i kolorowa wata cukrowa bez limitu.
_________________ Sprzedawca samochodów Dacia
RRG Puławska
wiem wiem słyszałem jego poprzednik kiedys na cały dzien kraków sparalizował, a paraliz jest wiekszy nizby papiez przyjechał usa są powaleni z tym swoim niby bezpieczenstwem
Mam pytanie, czy ktoś będzie dołączał na Podwarpiu do naszej kolumny, bo w przeciwnym razie nie ma sensu się zatrzymywać.
W związku z wyjazdem proponuję spotkanie na stacji, o której mówił czaju o godzinie 7:00. Myślę, że na 11:00 się wyrobimy razem z postojami łączącymi kolumny.
Potem parking na Podwarpiu przed Siewierzem dołączają koledzy jadący od Katowic (aby nie gnać do Dąbrowy). Za światłami po prawej jest taki duży parking dla tirów.Myślę że 7:15
Dalej do Nadarzyna gdzie spotykamy się z grupą Warszawską w CM. Dalej Piaseczno i salon.
Sprecyzujmy
W okolicach Rawy jest jeden przystanek?...pozniej gdzies w okolicach...drugi (wczesniej byla mowa o 411 kilometrze na duzej stacji BP)? i trzeci Centrum Mody - NADARZYN
Zgadza sie???
Chodzi mi o 1 i 2 przystanek...czy RAWA i cos jeszcze przed Nadarzynem???
PS-nie bede mial "dackowego" samochodu...ale juz cos wykombinowalem:)
wiec na chwile obecna "bede"
Ostatnio zmieniony przez tweeciak 2011-05-23, 17:29, w całości zmieniany 1 raz
Co do grupy z Warszawy to rozumiem że spotykamy się w Nadarzynie o 10:00
Narazie grupa warszawska to mausi i ja.
Jestesmy umówieni na 10:00 w centrum mody jak będziesz parę minut wcześniej to juz powinienem być z moją MCV-ką niebieski mineral.
Jeśli będzie Ci za daleko do Nadarzyna to jedź na Puławską, tam się wszyscy spotkamy.
Ostatnio zmieniony przez Malutki 2011-05-23, 18:21, w całości zmieniany 1 raz
Co do grupy z Warszawy to rozumiem że spotykamy się w Nadarzynie o 10:00
Narazie grupa warszawska to mausi i ja.
Jestesmy umówieni na 10:00 w centrum mody jak będziesz parę minut wcześniej to juz powinienem być z moją MCV-ką niebieski mineral.
Jeśli będzie Ci za daleko do Nadarzyna to jedź na Puławską, tam się wszyscy spotkamy.
Postaram się do Was dołączyć, tylko nie wiem czy się wyrobię na 10:00, może mi zabraknąć około 15 minut.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum