Ja niestety nie moge ruszyc z Łodzi spod neste, gdyz jade z 8 miesieczna corka i nie wiem jak bedzie przebiegac podroz... , poza tym musze byc w centrum warszawy o 11ej i pozniej dopiero pojade na puławską
Nie wiem czy moje dziecko długo wytrzyma, ale pewnie bedzie najmłodszym uczestnikiem :)
Marka: Opel
Model: Astra IV
Silnik: 1.7 cdti
Rocznik: 2011 Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Kwi 2008 Posty: 888 Skąd: W-WA
Wysłany: 2011-05-26, 06:01
z234 napisał/a:
Ja niestety nie moge ruszyc z Łodzi spod neste, gdyz jade z 8 miesieczna corka i nie wiem jak bedzie przebiegac podroz... , poza tym musze byc w centrum warszawy o 11ej i pozniej dopiero pojade na puławską
Nie wiem czy moje dziecko długo wytrzyma, ale pewnie bedzie najmłodszym uczestnikiem :)
pamiętaj że obama przylatuje i będzie kocioł komunikacyjny
plik doszedł, fajnie to wygląda teraz tylko blachę z plastiku trzeba załatwić
Ostatnio zmieniony przez gigi303 2011-05-26, 06:03, w całości zmieniany 1 raz
No..ja juz "auto zastepcze" (Cytrynka C5...pseudonim WIELORYB) mam zalatwione. CB - Radio.. do ewentualnego kontaktu-GOTOWE, flagi GOTOWE...
Rzekl bym...jestem z dziecmi..GOTOW
NO i w sobote...okolo 9.30 jestem na stacji BP....oczywiscie-gotowy:)
Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2388 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-05-26, 13:04
Ernest napisał/a:
o której jest oficjalne rozpoczęcie w Warszawie ?
Oficjalnie piknik zaczyna się o 9oo. Ekipa z całej Polski umówiona jest o 10oo w Nadarzynie, więc na Puławskiej należy się ich spodziewać gdzieś między 10:30 a 11oo.
Nadal mamy wyjechać o 7:00 z DG?
za tą stacją jest jakiś warsztat i tam jest dość duży plac gdzie można by się zatrzymać. I nie dzwonić przed 6:50 bo będę spał!
A co do identyfikatorów - mógłby ktoś podsumować?
Ostatnio zmieniony przez czaju 2011-05-26, 18:00, w całości zmieniany 1 raz
Do wszystkich przyjeżdzających w kolumnie do Nadarzyna:
Poproszę (na PW albo mailem) o jakiś numer telefonu jednej osoby - lidera waszej kolumny tak dla lepszego samopoczucia.
W zamian oczywiście podam swój.
Czaju to co będzie powtórka z Rozdzieńskiego i rekord do Warszawy drakulą?
Telefon poszedł do Czaja i Malutkiego.
Czaju spotkanie na stacji i wyjeżdżamy punktualnie o 7:00.
Do południa jestem prawie cały czas na gg. Popołudniu rzadziej, prędzej wieczorem.
Do usłyszenia albo zobaczenia w sobotę.
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2011-05-27, 09:31, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum